Video: Neymar kysyi veskarilta mihin kulmaan ampuisi rankkarin – antoikin nerokkaan syötön

Neymar PSG / Pallomeri.net

Neymar oli rennolla tuulella harjoitusottelussa ja kysyi maalivahdilta mielipidettä, että minne ampuisi rankkarin, mutta antoikin upean maalisyötön.

Mestarien liigan pudotuspelien jatkumiseen valmistautuva PSG piti pelituntumaa yllä kohtaamalla perjantaina harjoitusottelussa belgialaisen Waasland-Beverenin.

Belgian pääsarjassa pelaava Waasland-Beveren oli pelkkä suupala PSG:lle. Ottelu pelattiin 4 x 30min peliajalla, jonka päätteeksi taululla seisoivat lukemat 7-0.

Brassitähti Neymar oli ehdottomasti pelipäällä ja taituroikin rennolla otteella. Hän myös huvitti itseään ja viihdytti ottelun tv-katsojia juonimalla ovelan rankkarikuvion.

Mainos alkaa

Tv-kamerat taltioivat hetken, kun Neymar kysyi vastustajan maalivahdilta ennen vauhdinottoa, että mihin kulmaan hän haluaisi Neymarin ampuvan pilkkunsa. Vastauksella ei lopulta ollut väliä, sillä Neymarilla oli pahat mielessään.

Hän otti vauhdit, mutta jarrutti juuri ennen laukausta ja antoikin kerrassaan nerokkaasti ulkosyrjällä pienen syötön vierelleen. Joukkuetoveri Mauro Icardi ampaisi palloon kiinni ja latasi sen lähietäisyydeltä pussiin.

Neymar kysyy vastustajan maalivahdilta minne ampuisi rankkarin:

Mauro Icardi maalaa Neymarin nerokkaasta syötöstä:


Katso myös: Video: Norwichin viimeinen kotipeli oli täysi katastrofi – kaksi punaista korttia ja koominen oma maali


Pelaajat:
Joukkueet: