Video: Neymar palasi kentille tehokkaasti – paukutti maaotteluun tehot 1+1

Video: Neymar palasi kentille tehokkaasti – paukutti maaotteluun tehot 1+1

Neymar palasi kentille ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun harjoitusmaaottelussa Kolumbiaa vastaan tehokkaasti ollen Brasilian molemmisssa maaleissa mukana.

USA:n Miamissa pelattu Brasilian ja Kolumbian välinen ystävyysottelu oli kentille parin kuukauden tauon jälkeen palanneen Neymarin näytöstä. Supertähti oli lukemin 2-2 päättyneessä ottelussa mukana molemmissa Brasilian maaleissa.

Ottelun 19. minuutilla syntyneessä avausmaalissa Neymarille lankesi esityön tekijän rooli, kun hänen antamansa kulmapotku kaarsi juuri sopivalle apajalle ja Casemiro pääsi puskemaan pallon pussiin.

Kolumbia karkasi ennen ensimmäisen jakson loppua 2-1-johtoon Luis Murielin maaleilla, mutta toisella jaksolla oli jälleen Brasilian ja Neymarin vuoro.

58. minuutilla pitkä pallo tavoitti oikealla edenneen Dani Alvesin. Hän otti pallon haltuun, eteni pari askelta ja lähetti keskityksen Neymarille, jolla oli helppo työ putata pallo pömpeliin.

Neymarin paluu kentille ei kuitenkaan ollut täysin kivuton, sillä hieman tasoitusmaalin jälkeen antoi Kolumbian Davinson Sanchez hänelle kaksinkamppailutilanteessa kyytiä. Hän kaatui Sanchezin töytäisystä ja liukui pää edellä pain laitamainosta.

Neymar maalaa paluuottelussaan Kolumbian verkkoon:

Katso myös: Pikkuhuuhkajat kukisti hallitsevan maailmanmestarin – Onni Valakari sinetöi voiton pilkulta

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut