Video: Neymar kikkaili niin näyttävästi, että tuomari käski lopettamaan – keltainen kortti nousi lopulta

Neymar PSG / Pallomeri.net

PSG:n supertähti Neymar joutui tuomarin silmätikuksi ottelussa Montpellieriä vastaan. Tuomari koki Neymarin kikkailun epäkunnioittavaksi.

Kaikesta päätellen Neymarin pelihuumori oli kohdillaan ottelussa Montpellieriä vastaan. Neymarin edustama PSG meni johtoon jo kahdeksannella minuutilla ja 17. minuutilla Montpellier joutui alivoimalle ulosajon myötä.

Kun kentällä on tilaa, pääsevät Neymarin kaltaiset taitoniekat esiin. Tästä todistuksena brassitähti heitti härskejä miinoja ja selvästi nautti pelaamisesta.

38. minuutilla tapahtui kuitenkin jotain perin kummallista. Neymar yritti vipata palloa kantapäillään vastustajan pään yli, mutta epäonnistui ja tilanteesta tuli rajaheitto. Tämän jälkeen erotuomari tuli sanomaan Neymarille, että hänen kikkailunsa on epäkunnioittavaa ja hänen pitäisi lopettaa se.

Neymarin sanottua vastaan tuomarin kieltämättä hämmentävään kommenttiin alkoivat Neymarin tunteet kuumentua ja tuomari nosti hänelle lopulta varoituksen.

Ottelun ensimmäisen puoliajan päätyttyä Neymarilla oli asiaa tuomaristolle sekä heidän pakeillaan olleelle joukkuetoveri Marco Verrattille ennen kuin hän meni koppiin.

– Minä pelaan jalkapalloa ja hän antaa minulle keltaisen kortin? Sano hänelle, ettei hän voi tehdä niin, Neymar vetosi Verrattiin.

PSG voitti ottelun murskalukemin 5-0.

Tuomari käskee lopettamaan kikkailun, Neymar sanoo vastaan ja saa kortin:

Neymarin “palautekeskustelu” tuomarin kanssa koppikäytävällä:

Katso myös: Video: SaiPan Tero Lehterä avautui pressissä – ”Vi****aa niin sa*****sti!”