Neymar tumpeloi koomisesti – ampui hämmästyttävän vaisun rankkarin

Neymar PSG / Pallomeri.net

PSG:n supertähti Neymar muistutti olevansa aivan tavallinen kuolevainen, kun hän töpeksi rankkarin huvittavalla tavalla.

Nantes pöllytti Paris Saint-Germainia kotonaan tylynpuoleisesti maalein 3-1, mutta kyse ei ollut siitä, etteikö PSG:llä olisi ollut paikkoja tehdä enemmänkin maaleja, mutta suoritusten laatu ei välttämättä ollut aivan parasta luokkaa.

Neymar teki PSG:n ainokaisen 47. minuutilla, mutta ottelun 59. minuutilla brassitähdelle avautui mahdollisuus kaventaa eroa entisestään rangaistuspilkulta, mutta tuloksena oli suorastaan koominen epäonnistuminen.

Neymarin tarkoituksena oli mitä ilmeisimmin saada Nantesin maalivahti hermoilemaan, mutta veskari piti päänsä kylmänä ja paljasti korttinsa vasta viime hetkellä. Neymar sipsutteli hitaasti pallon luokse ja ampui maata pitkin varsin ponnettoman lääpäisyn suoraan maalivahdin avoimena ammottaneeseen syliin.

Neymar tunaroi pilkun koomisella tavalla ottelussa Nantesia vastaan:

Katso myös: Täysin järjetön maali Englannin alasarjassa – Eastbourne Boroughn pelaaja kaatui ja vippasi pallon päätyrajalta sisään


Pelaajat:
Joukkueet: