Video: Barcelona otti taas pataan – Neymar läpsäisi voittoaan juhlineita Valencia-pelaajia

neymar läpsäisi pallomeri.net
neymar läpsäisi pallomeri.net

Valencia haki 1-2-vierasvoiton Barcelonasta La Ligassa sunnuntai-iltana. Heti loppuvihellyksen jälkeen Barcan brassitähti Neymar läpsäisi voittoaan juhlivia Valencia-pelaajia. Aika nolo suoritus.

 

Barcelona hallitsi ottelun alkua, mutta avausmaalin teki vierasjoukkue Valencia. Nimittäin 27. minuutilla Barcan keskikenttäpelaaja Ivan Rakitic ohjasi pallon oman maaliin ja 0-1 siihen.

Ja vielä aivan ensimmäisen 45-minuuttisen lopussa nähtiin toinenkin maali ja taas asialla oli Valencia. Santi Mina teki kauniin ja pitkän hyökkäyksen päätteeksi numeroiksi jo 0-2.

Messille 500. maali ja Neymar läpsäisi voittajia

Barcelona sai kuin saikin tehtyä kavennusmaalin, kun hypertähti Lionel Messi osui 64. minuutilla, 1-2. Se oli samalla Messin upean uran 500. maali! 450 maalia Barcelonalle ja 50 maalia Argentiinan maajoukkueelle. On se kova!

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Valencialle upea 1-2-vierasvoitto. Barcelonalle viime viikko oli puolestaan karmea, sillä joukkue putosi keskiviikkona mestarien liigasta ja sunnuntainen kotitappio pani puolestaan La Ligan mestaruustaiston kimurantiksi.

Barcelona – Valencia 1-2 (0-2)
27’ oma maali, 0-1
45+1′ Mina, 0-2
64’ Messi, 1-2

La Ligan sarjataulukko TÄSTÄ.

https://www.youtube.com/watch?v=4blW9l6Z3qQ