Neymar joutui Sveitsiä vastaan todelliseen mankeliin – edellisen kerran yksittäistä pelaaja rikottu enemmän vuonna 1998

Neymaria Neymarin Neymar Brasilia / Pallomeri.net

Neymar joutui Brasilian MM-avauksessa todella karuun kohteluun, sillä sveitsiläiset rikkoivat supertähteä ottelussa peräti 10 kertaa. 

Useampi Sveitsin pelaaja joutui toteamaan Neymarin liian vikkeläksi pideltäväksi sunnuntai-iltana. Sen myös huomasi erotuomarina ollut Cesar Arturo Ramos, joka nosti ottelussa useamman keltaisen kortin.

Stephan Lichsteiner, Fabian Schär ja Valon Behrami ottivat jokainen mieheen yhden varoituksen. Kaikki rikkeet kohdistuivat nimenomaan Neymariin.

Mainos alkaa

Brassitähdestä tulikin eniten rikottu yksittäinen pelaaja 20 vuoteen, sillä edellisen kerran MM-kisoissa yhtä kovaa kohtelua on saanut Alan Shearer, jota rikottiin Tunisiaa vastaan 11 kertaa vuonna 1998.

– Minuun osuttiin ja minua sattui, mutta ei ole mitään, mistä tulisi olla huolissaan. Siihen (jalkaan) sattuu vähän enemmän sen jälkeen kun kroppa on kylmänä, mutta homma on ok, Neymar summaili MTV Sportin mukaan.

Pallomeri.net tarjoaa jalkapallon MM-kisat -osion, josta löydät muun muassa kaikkien MM-joukkueiden kokoonpanot sekä otteluohjelman! Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös:

Futiksen MM2018: Lohkot

Futiksen MM2018 – otteluohjelma & aikataulut

Jalkapallon MM-kisojen viralliset nettisivut