Video: Neymar hassutteli huikean maalin Itävallan verkkoon – nousi Romarion rinnalle

Neymaria Neymarin Neymar Brasilia / Pallomeri.net

Brassitähti Neymar iski maajoukkueuransa 55. maalin, kun PSG-peluri tehtaili upean osuman harjoitusottelussa Itävaltaa vastaan.

MM-kisoihin valmistautuvan Brasilian ei tarvitse olla huolissaan Neymarin kunnosta, sillä maan suurin tähti oli elementissään Itävaltaa vastaan.

Brassin paras taidonnäyte nähtiin toisella jaksolla, kun mies sai pallon rangaistusalueen sisälle. Edessä ollut Aleksandar Dragovic ei tiennyt, mitä olisi pitänyt tehdä ja lopulta Itävallan puolustaja heitti nilkkarallit Neymarin harhautuksen edessä.

Mainos alkaa

Tämän jälkeen täysin toivottoman tilanteen edessä oli Heinz Lindner, jonka jalkojen välistä brassi siirsi pelivälineen verkon perukoille.

Neymarille osuma oli Brasilian paidassa jo 55. Se nosti vasta 26-vuotiaan taikurin Romarion rinnalle Brasilian maajoukkueen kaikkien aikojen maalipörssissä. Edessä on enää Ronaldo (62 maalia) ja Pele (72 maalia).

Neymar esitteli taitojaan Itävaltaa vastaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

Pallomeri.net tarjoaa jalkapallon MM-kisat -osion, josta löydät muun muassa kaikkien MM-joukkueiden kokoonpanot sekä otteluohjelman! Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös:

Jalkapallon MM-kisat 2018: Lohkot

Jalkapallon MM-kisat 2018 – otteluohjelma & aikataulut

Jalkapallon MM-kisojen viralliset nettisivut

Jalkapallon MM 2018 televisiointi – tässä kaikki lähetysajat ja kanavat