Video: Neymar sai huvittavasti osumaa – fani rynni ohi turvamiehistä ja veti vahingossa sukille

Neymar Brasilia / Pallomeri.net

Brasilian supertähti Neymar joutui kävelemään ontuen joukkueen hotelliin, kun hullaantunut fani veti häntä vahingossa sukille.

Brasilian maajoukkueen mukana oleva PSG:n supertähti Neymar sai MM-karsintaottelun siipeensä varsin erikoisella tavalla. Porto Alegren kaupungissa Ecuadoria vastaan pelattavaan karsintapeliin valmistautuneen joukkueen bussi saapui hotellille ja kun Neymarin fanit bongasivat suosikkinsa, lähti tilanne päälle.

Fanit halusivat päästä Neymarin iholle ja ohittivat turvamiehet rynniessään kohti häntä. Eräälle innokkaalle fanille kävi kuitenkin hassusti. Innostuspäissään hän liukastui ja jyräsi Neymaria tylysti sukille.

Neymar onnistui pysymään pystyssä, mutta poistui hötäkästä tuskaisena ja käveli voimakkaasti ontuen sisälle joukkueen hotelliin. Ottelu pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa, eikä tätä kirjoittaessa ollut selvää vaikuttaako tapaus Neymarin pelikuntoon.

Neymar saa kyytiä, kun fani vetää vahingossa sukille:

https://twitter.com/Route1futbol/status/1400632264648630275

Katso myös: Video: Italian EM-joukkue julkistettiin hämmentävässä show’ssa – pelaajien räppiä, paistinpannutennistä ja kuorolaulua


Pelaajat: