Video: Neymar säkenöi Copa American välierässä – pisti pakille härskit puikot ja antoi herkkutarjoilun voittomaaliin

Neymar Brasilia / Pallomeri.net

Brasilia eteni Copa American finaaliin kaadettuaan Perun välierässä. Neymar oli vahvalla pelipäällä ja teki huiman esityön voittomaaliin.

Brasilia raivasi tiensä Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen, eli Copa American finaaliin. Brasilia kaatoi välierässä Perun maalein 1-0.

Brasilian voittomaalin pääsi lataamaan Lucas Paqueta, mutta maalin ehdoton arkkitehti ja rakennusmestari oli Neymar, joka alusti maalin huikeasti.

Perun puolustukselle iski oikein kunnon paniikki, kun pallo pelattiin Neymarille rangaistusalueen tuntumaan ja hän kuljetti sen boksin sisäpuolelle. Tämä ilmeni niin, että peräti kolme puolustajaa säntäsi oitis Neymarin kimppuun.

Heistä ei kuitenkaan ollut pistämään Neymaria kuriin, vaan taituri pisti lähimmän pakin tylysti nippuun heittämällä pallon hänen puikoistaan läpi. Tämän jälkeen hän pisti takaviistoon syötön Pacquetalle, joka oli hiipinyt pakkien panikoinnin synnyttämään tyhjään tilaan. Pacqueta niittasi pallon vuorenvarmasti maaliin ja tämä lopulta riitti Brasilialle, vaikka peliä oli jäljellä vielä tunnin verran.

Copa America saattaa saada todellisen klassikkohuipennuksen, sillä Brasilian voiton myötä on unelmafinaali Argentiinan kanssa yhä mahdollinen. Argentiina kohtaa Kolumbian toisessa välierässä aikaisin keskiviikkona Suomen aikaa.

Finaali pelataan Suomen aikaa sunnuntaina Rio de Janeirossa. Pronssiottelu alkaa Suomen aikaa aikaisin lauantaina.

Neymar kyykyttää Perun pakkeja ja tarjoilee maistuvan passin Brasilian voittomaaliin:

Katso myös: Video: New Englandin pakki mörhöili kunnolla – puski pallon kohti omaa maalia ja kolasi veskarin pois tieltä


Pelaajat:
Joukkueet: