Video: Neymar painoi häikäisevän hattutempun 50 minuuttiin – teki samalla Mestarien liigan historiaa

Ligue 1 Neymar PSG / Pallomeri.net

PSG murskasi Basaksehirin Mestarien liigassa maalein 5-1 ja joukkueen ykköstähti oli huikean hatullisen painanut Neymar.

Rasismikohun myötä tiistaina keskeytetty Mestarien liigan ottelu PSG-Basaksehir jatkettiin loppuun keskiivikkona ja tuloksena oli kotijoukkueen suorittamat murskajaiset, sillä pisteet jäivät Pariisiin maalein 5-1.

PSG:n sankarin viitta jäi ehdottomasti Neymarin harteille, sillä brassitähti nakutti hattutempun, hän teki sain vaivaisessa 50 minuutissa ja teki sen myös tyylikkäästi.

Ensimmäinen osuma syntyi 21. minuutilla, kun Basaksehirin puolustaja joutui pahaan vientiin Neymarin pistettyä häneltä puikot, jonka jälkeen turkkilaisten kenttäpelaajat saivat nähdä Neymarin selkäpuolelta miten hän pamautti pallon komeasti yläkulmaan.

38. minuutilla syntyneessä toisessa maalissa Neymarilla oli hiukan tuuriakin matkassa. Siinä ei kuitenkaan ollut mitään tuurin häivääkään miten hienosti hän paikan haki ja otti syötön vastaan. Sen sijaan viimeistelyssä oli onnettarellakin sijansa, sillä pallo lirui sisään maalivahdin jalkojen kautta.

50. minuutilla Neymar sinetöi huikean iltansa asiaankuuluvalla tavalla. Hän murtautui laidasta keskelle ja ampui pallon aivan vastustamattomalla laukauksella takakulmaan.

Samalla hän teki myös historiaa, sillä kolmannen maalinsa myötä hänestä kilpailun historian ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt 20 maalia kahdessa eri joukkueessa.

Saavutuksen piiriin ei siis lasketa pelkästään nykymuotoista Mestarien liigaa, vaan myös edeltäjä, eli Euroopan Cup ja sen maineikas historia huomioon ottaen, on Neymar ensimmäinen, joka yltää kyseisiin lukemiin.

Neymar paukutti kolme komeaa häkkiä ja teki samalla historiaa:

Katso myös: Video: AIK-pelaaja hiekoitti Elfsborgin lisäajan vastaiskun täysin hävyttömästi – heitti toisen pallon peliin


Pelaajat:
Joukkueet: