Newport – Manchester City näkyy maksutta – tässä live stream otteluun

Newport – Manchester City näkyy maksutta – tässä live stream otteluun

Newport ja Manchester City kohtaavat lauantai-iltana FA Cupissa klo 19:30 alkaen. Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta.

Newport-Manchester City – tässä live stream:

FA Cupissa nähdään todella mielenkiintoinen kamppailu lauantaina klo 19:30, kun piskuinen alasarjajoukkue Newport saa vieraakseen suurseura Manchester Cityn.

Neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Newportin matka on ollut suorastaan satumainen, sillä ensimmäisellä kierroksella joukkue kaatoi Metropolitan Policen. Tämän jälkeen vastaan tuli Wrexham, jonka kanssa Newport pelasi vieraskentällä ensiksi 0-0. Uusintaottelu kotikentällä päättyi kuitenkin 4-0-voittoon ja Cup-taival sai jatkoa.

Seuraava vastustaja oli puolestaan jo sitten todella kovaa tasoa, kun arvonta heitti vastustajaksi Leicesterin. Newportin tarina sai jatkoa hurjan taistelun jälkeen, sillä Leicester kaatui kotikentällä numeroin 2-1. Saman kohtalo koki myös Middlesbrough, joka ei onnistunut seuraavalla kierroksella kaatamaan Newportia kotikentällään. Uusintaottelu pelattiin puolestaan tunnelmallisella Rodney Paradella, missä Middlesbrough joutui taipumaan lukemin 2-0.

Nyt Newportin Cup-matka joutuu kovimman mahdollisen haasteen eteen, kun arpa heitti neljännesvälierien vastustajaksi Manchester Cityn. Unohtumaton ottelu on ohjelmassa klo 19:30 ja se näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta.

FA Cupin ottelut näet suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut