Video: League Twossa nähtiin aivan älytön maali – Newport Countyn veskari maalasi suoraan maalipotkusta

Tom King Newport County / Pallomeri.net

Englannin kolmannella sarjatasolla nähtiin jotain lähes ainutkertaista, kun Newport Countyn maalivahti teki maalin suoraan maalipotkusta.

Englannin League Twon tiistai-illan kierroksella nähtiin jotain kerrassaan huikaisevaa, kun Newport Countyn maalivahti Tom King laukoi pallon vastustajan maaliin.

Vaikka maalivahtien tekemät maalit ovat tuiki harvinaisia, niin vielä harvinaisempi oli tapa, jolla King pallon maaliin saatteli. King nimittäin tykitti pallon kollegansa vartioimaan reppuun suoraan maalipotkusta.

12. minuutilla King potkaisi pallon tuttuun tapaan kohti vastustajan hyökkäyspäätyä. Pallo leijaili vastustajajoukkue Cheltenhamin rangaistusalueen rajalle asti, otti pompun ja lensi maalivahti Josh Griffithsin yli ja painui verkon perukoille.

Vaikka King tekikin tempun, jossa hän tuskin onnistuu uransa aikana enää toistamiseen, ei King juuri osumaansa juhlinut.

– Joukkuekaverit ihmettelivät, miksi en juhlinut, mutta se kuuluu maalivahtien liittouman henkeen. Pyysin sitä Griffithsiltä pelin jälkeen vain anteeksi. Jos tilanne olisi mennyt toisinpäin, haluaisin ajatella, että hän olisi pahoitellut sitä minulle, King kommentoi ottelun jälkeen medialle.

Ottelu päättyi lopulta 1-1-tasapeliin.

Newport Countyn maalivahti Tom King tekee maalin suoraan maalipotkusta:

Katso myös: Video: Lionel Messi turhautui ja jysäytti vastustajaa päähän – sai seurajoukkueuransa ensimmäisen suoran punaisen