Newcastle-kapteeni Jamaal Lascelles joutui katutappeluun – poliisi tutkii tapausta

Jamaal Lascelles Newcastle United

Somessa leviävä video paljastaa, että Newcastle Unitedin kapteeni Jamaal Lascelles joutui katutappeluun, jota poliisi nyt selvittää.

Northumbrian poliisi on vahvistanut tutkivansa katutappelua, jossa osallisena oli Valioliiga-seura Newcastle Unitedin edustusjoukkueen kapteeni Jamaal Lascelles.

Lascelles oli toissa viikonloppuna viettämässä iltaa nuoremman veljensä ja ystävänsä kanssa Newcastlen keskustassa, kun he joutuivat välienselvittelyyn toisen seurueen kanssa.

Seura ei ole kommentoinut tapausta lehdistölle, mutta seura on tietoinen tapauksesta. Tappelusta on kiertänyt video sosiaalisessa mediassa. Brittilehti Daily Mailin tietojen mukaan Lascellesin seurue oli juuri poistunut yökerhosta, kun erään miehen kerrotaan lyöneen Lascellesin 19-vuotiasta veljeä kurkkuun.

Lascellesin, joka videolla näkyy mustaan t-paitaan ja vihreään hihattomaan toppaliiviin pukeutuneena, sanotaan tulleen väliin ja työntäneen miehen pois. Sen jälkeen Lascellesia heitettiin ilmeisesti pullolla, joka meni niukasti hänen päänsä ohi. 6-8 miehen vahvuisen ryhmän väitetään sitten hyökänneen Lascellesin kimppuun.

Lascellesin ja hänen veljensä kerrotaan saaneen iskuja naamaan ja Lascellesin ystävä puolestaan menetti tajunsa saatuaan potkun päähänsä. Kimppuun käynyt joukkio uhkasi lehden tietojen mukaan myös ampua Lascellesin ja joukkio häipyi paikalta ennen poliisin saapumista.

Newcastlen kapteeni Jamaal Lascelles joutui katutappeluun:

Katso myös: Huikea pommi Kakkosessa – KuPS Akatemian 16-vuotias Sonosi Daldum pisti verkon vinkumaan hurjalla vedolla


Joukkueet: