Newcastlen Dan Burn teki maalin jälkeen pienen eleen, joka merkitsi valtavasti sen vastaanottajille

Dan Burn Newcastle

Newcastlen Dan Burn teki pienen, mutta erittäin tyylikkään eleen kesken ottelun ja sai lapset riemastumaan.

Newcastlen Dan Burn ilahdutti seuran pienellä, mutta tyylikkäällä eleellään lauantain kotiottelussa Tottenhamia vastaan. Hän lähetti joukkueensa ensimmäisen maalin jälkeen terveiset seuran kuulovammaisille faneille viittomakielellä.

- Rakastan faneja, Burn viestitti.

Mainos alkaa:

Newcastle pelasi ottelussa poikkeuksellisilla paidoilla. Paidan etupuolella oleva sponsoritila oli annettu kuulovammaisia tukevalle hyvätekeväisyysjärjestö RNID:lle. Yhteistyötä seuran ja järjestön välillä tehtiin jo aiemmin otteluviikolla, jolloin Burn tapasi kuulovammaisia faneja, jotka opettivat hänelle viittomakieltä.

- Tyypillistä Dania. Hän ei vain opetellut asiaa ja unohtanut sitä saman tien, vaan osasi oikealla hetkellä kiittää tapaamiaan ihmisiä, Newcastlen manageri Eddie Howe kehui ottelun jälkeen.

Ottelussa oli paikalla kuulovammaisia lapsia, jotka olivat saaneet ottelua varten ylleen sensorein varustetut erikoispaidat saadakseen tuntumaa yleisön pauhuun. Heille Burnin ele selvästi merkitsi paljon, sillä lapset kerrassaan riemastuivat sen nähdessään ja heidän reaktioitaan saatiin tallennettua myös tv-kuviin.

Burnin hienon eleen lisäksi faneilla oli taatusti muutenkin mukava reissu stadionille, sillä Newcastle murskasi Tottenhamin maalein 4–0.

Newcastlen Dan Burn lähettää viittomakielisen viestin kuulovammaisille faneille ja paikalla olleet lapset riemastuvat tästä:

Katso myös: Koominen temppu Suomen cupissa – RoPo:n Jarkko Lahdenmäki hivutti itsensä takaisin kentälle kitumaan


Pelaajat:
Joukkueet: