New England Patriots teki sen taas – Tom Brady johdatti joukkueen jälleen Super Bowliin

tom brady new england patriots

New England Patriots on NFL:n ylivoimaisesti menestynein joukkue viime vuosina eikä tämäkään vuosi tuonut poikkeusta tilanteeseen.

Patriots oli varsinkin alussa suurissa ongelmissa Jacksonville Jaguarsin kanssa, mutta Tom Brady lämpeni kuitenkin ottelun edetessä. Hallitseva mestari onnistuikin nousemaan voittoon, vaikka joukkue menetti kesken kamppailun Rob Gronkowskin päävamman vuoksi.

Brady kuitenkin löysi loistavalla tavalla Danny Amendolan kädet ja mies ei pettänyt luottamusta. Amendola tekikin viimeisellä neljänneksellä kaksi touchdownia ja oli osaltaan suuressa roolissa, kun Patriots vei ottelun numeroin 24-20.

Super Bowl -paikka oli Patriotsille jo vuosituhannen kahdeksas.

Philadelphia Eagles kaatoi Minnesota Vikingsin

New England Patriots kohtaa Super Bowlissa Philadelphia Eaglesin, joka nappasi todellisen murskavoiton kaatamalla Minnesota Vikingsin numeroin 38-7.

Minnesota eteni reilun neljän minuutin jälkeen 0-7-johtoon, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue ei enää pisteitä saanut kerättyä. Kentän hahmo oli Philadelphian QB Nick Foles, joka on saanut kauden aikana myös paljon kritiikkiä osakseen. Foles ei kuitenkaan jäätynyt kovassa paikassa, vaan heitti yhteensä kolme touchdownia.

Super Bowl pelataan tänä vuonna 5. helmikuuta klo 1:30 alkaen. Urheilun supertapahtumaa saa kunnian isännöidä Minneapolisin U.S. Bank Stadium.