Video: New England Patriots vei Super Bowlin – pistemäärä kaikkien aikojen pienin

Super Bowl New England Patriots 2019 - Pallomeir.net

New England Patriots vei sunnuntaina pelatun Super Bowlin, kun se kaatoi jopa tylsäksi luonnehdittavassa matsissa Los Angeles Ramsin.

Atlantassa nähtiin samalla Super Bowl -historian pienin pistemäärä, sillä Patriotsin voittolukemat kirjattiin muotoon 13-3.

Ennen puoliaikaa nähtiin vain yksi pistesuoritus, kun Patriots onnistui tekemään potkumaalin ja tauolle mentiinkin siis 3-0-lukemissa. Toisella jaksolla jenkkiselostajatkin alkoivat vitsailemaan pelin kehnolla tasolla nimeämällä Ramsin pitkän lentopotkun ottelun kohokohdaksi.

Kolmannen neljänneksen lopulla Rams tuli 3-3-tasatilanteeseen potkumaalilla ja päätösneljänneksellä päästiin vihdoin myös touchdownin makuun, kun Patriotsin Sony Michel pääsi rynnimään lähietäisyydeltä maalialueelle.

Ottelua oli jäljellä reilun minuutin verran, kun Patriots sinetöi homman tekemällä vielä yhden potkumaalin.

Mestaruus oli pelinrakentaja Tom Bradylle jo historiallisesti kuudes. Samaan määrään ei ole pystynyt aiemmin yksikään pelaaja. Samalla New England Patriots nousi Super Bowl -voittojen määrässä (6) jakamaan kaikkien aikojen kärkipaikkaa yhdessä Pittsburgh Steelersin kanssa.

Los Angeles Rams – New England Patriots -| Highlights:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa parhaat palat NFL:n YouTube-kanavalta.


Joukkueet: ,