Video: New Englandin pakki mörhöili kunnolla – puski pallon kohti omaa maalia ja kolasi veskarin pois tieltä

Andrew Farrell New England Revolution / Pallomeri.net

New England Revolutionin Andrew Farrell lähti paikkaamaan virhettä vielä isommalla virheellä ja tuloksena oli huvittava oma maali.

MLS:n sunnuntain kierroksella nähtiin varsin jäätävä tasoitusmaali, kun Columbus Crew isännöi New England Revolutionia ja peli päättyi maalein 2-2.

Revolution johti ottelua aina 30. minuutilta 69. minuutille asti, kunnes puolustaja Andrew Farrell astui esiin tragikoomisella tavalla. Hän yritti ohjata pääpalloa omalle maalivahdilleen, mutta ei huomannut ennen puskuaan tämän olevan aivan vikasuunnassa, joten pallo vieri kohti omaa maalia.

Farrell tajusi tehneensä virheen ja lähti rynnimään pallon perään. Paniikkipäissään hän ei kuitenkaan tajunnut, että oli tekemässä vielä isompaa virhettä. Farrell nimittäin rysähti maaliviivan tuntumassa päin omaa maalivahtia sekä prässäämään tullutta Crewn hyökkääjää ja koko kolmikko kaatui maalin sisäpuolelle vieden pallon mukanaan.

Erityisen nakertavan tästä tekee Farrellin kannalta se, että maalivahti olisi tv-kuvan perusteella ehtinyt todennäköisesti pelastaa tilanteen ellei hän olisi veskaria päin jyrännyt.

New England Revolutionin Andrew Farrell puskee pallon kohti omaa maalia ja estää vahingossa veskaria torjumasta:

Katso myös: Video: Saksa paljasti olympiafutisjoukkueensa erittäin tyylikkäästi – ryhmä esiteltiin komealla animaatiovideolla