Mieletöntä kohellusta – Bolivian veskari lahjoitti huippupaikan, Kolumbian Nelson Palacio tunaroi nolosti

Nelson Palacio Kolumbia U23

Jalkapallon olympiakarsinnoissa sattui uskomaton episodi, kun Bolivian Bruno Poveda ja Kolumbian Nelson Palacio kohelsivat kunnolla.

Etelä-Amerikassa pelattiin varhain perjantaina Suomen aikaa olympiakarsintaa Kolumbian ja Bolivian U23-maajoukkueiden välillä ja vierasjoukkue Bolivia vei voiton maalein 2-0.

Lähellä toki kävi, ettei Bolivian veskari Bruno Poveda olisi omalla mokallaan aiheuttanut vähintään nollapelin rikkoutumista, sillä erään viattoman näköisen tilanteen olisi kaiken järjen mukaan pitänyt johtaa takaiskuun. Tällä kertaa kyseessä oli tilanne, jolla ei ollut mitään tekemistä järjen kanssa.

Poveda käynnisti kaiken ampumalla lähes kokonaan ohi häntä kohti pomppineesta pallosta. Sen verran Poveda osui, että pallo pomppi suoraan Kolumbian Nelson Palaciolle. Poveda lahjoitti Palaciolle aivan ilmaseksi huippupaikan, mutta Palacio kohelsi vielä Povedaa nolommin. Hän näet yritti röyhkeästi chipata palloa Povedan yli, mutta yritys jäi vajaaksi, joten Poveda sai napattua pallon haltuunsa.

Bolivian maalivahti Bruno Poveda töppää pahasti, mutta Kolumbian Nelson Palacio pistää heti paremmaksi:

Katso myös: Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ihailivat vierestä – Al-Nassr -toppari painoi pallon 70 metristä maaliin