Neftehimikillä todettu 7 koronatartuntaa – joukkue vieraili keskiviikkona Helsingissä

Jokerit neftehimikillä khl neftehimik - pallomeri.net

Neftehimikin KHL-joukkueen pikakoronatesteissä on löytynyt peräti 7 positiivista tulosta. Neftehimikillä piti perjantaina olla peli Dinamo Riikaa vastaan.

Helsingin Jokerien kannalta tuoreet koronaviruslöydökset ovat varsin huolestuttavia, sillä Neftehimik pelasi keskiviikkona Jokereita vastaan Hartwall Arenalla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Jokerien koko joukkue on mahdollisesti altistunut virukselle.

Neftehimikin joukkue on lähetetty Pietariin tarkempiin testeihin ja joukkueen perjantainen ottelu Dinamo Riikaa vastaan on peruttu.

Keskiviikkoinen ottelu oli Jokereille ensimmäinen kotikaukalossa tällä kaudella. Perjantaina joukkueen on määrä kohdata – niin ikään kotikentällä – Ak Bars Kazan.

Mainos alkaa

Kazan-ottelun jälkeen Jokereilla on ohjelmassa vielä kaksi kotiottelua ennen matkaamista HK Vitjazin vieraaksi.

Mikäli narrilauma asetettaisiin Neftehimikin koronatartuntojen takia kahden viikon karanteeniin, tarkoittaisi se yhteensä viiden ottelun siirtymistä.

EDIT 12:10: Juuri tulleen tiedon mukaan perjantain ottelu on peruttu ja Jokerit on asetettu karanteeniin. Jokerien osalta perjantain ottelun lisäksi jäävät kotioottelut Severstalia Tšerepovetsia ja Metallurg Magnitogorskia vastaan sekä vieraskamppailut Vitjazia ja TsSKA Moskovaa vastaan.


Joukkueet: