Absurdia menoa KHL:ssä – Neftehimik pelaa jo sunnuntaina SKA Pietaria vastaan

Dinamo Riika Jokerit neftehimikillä khl neftehimik - pallomeri.net

KHL:stä kantautuu varsin erikoisia uutisia, sillä Neftehimik Nizhnekamskin joukkue nähdään tositoimissa jo sunnuntaina, kun se matkaa SKA Pietarin vieraaksi.

Neftehimik pelasi keskiviikkona Jokereiden vieraana, minkä jälkeen joukkue lensi Riikaan. Latviassa joukkueen 7 pelaajaa antoi positiivisen koronavirusnäytteen, ja tämä määrä laski lopulta joukkueen oman tiedotteen mukaan neljään.

Jokerit asetti joukkueensa altistumisen vuoksi 14 päivän karanteeniin viranomaisohjeistuksien mukaan.

Neftehimikin joukkuetta tartunnat eivät kuitenkaan häirinneet yhtä ottelua pidempään. Perjantainen matsi Dinamo Riikaa vastaan peruttiin, mutta sunnuntaina Neftehimik on jälleen askissa SKA Pietarin vieraana.

Neftehimikin tiedotteen mukaan joukkueen jäsenet testattiin jälleen perjantaina heti sen jälkeen, kun he olivat laskeutuneet kotimaisemiinsa Nizhnekamskiin – ja kaikki testit näyttivät negatiivista tulosta.

Ainoastaan neljä positiivisen testituloksen antanutta pelaajaa odottaa jatkotutkimuksien tuloksia ja ovat sivussa sunnuntain ottelusta.

Kuten aiemmin uutisoimme, Jokerien päätös karanteeniin vetäytymisestä ja viiden ottelun siirtämisestä on aiheuttanut Venäjällä laajalti paheksuntaa.