Video: Uskomaton moka NCAA:ssa – överiksi mennyt touchdown-tuuletus aiheutti tappion

Video: Uskomaton moka NCAA:ssa – överiksi mennyt touchdown-tuuletus aiheutti tappion

Missisippin yliopistojen välinen Egg Bowl -ottelu NCAA:ssa päättyi uskomattomalla tavalla, kun pelaajan mauton touchdown-tuulets aiheutti tappion.

Ole Miss -yliopiston sekä Missisippi Staten välinen Egg Bowl -ottelu on legendaarinen paikallisvihollisten kohtaaminen, josta ei tunnetta puutu. Tällä kertaa ottelu ratkesi aivan järjettömällä tavalla.

Missisippi State johti ottelua vielä neljä sekuntia ennen loppua pistein 21-14, mutta Ole Missin Elijah Moore onnistui tekemään touchdownin ja toi joukkueensa pisteen päähän. Moore teki kuitenkin touchdownia tuulettaessaan ratkaisevan arviointivirheen.

Hän leikki tuulettaessaan virtsaavaa koiraa ja Ole Miss sai tästä hyvästä 15 jaardin rangaistuksen, jonka ansiosta lisäpistepotkuyritys tuli antaa 20 jaardin sijaan 35 jaardista. Potku meni lopulta vain parin sentin verran oikealta ohi ja näin Mooren ääliömäinen temppu aiheutti Ole Missille pisteen tappion, kun loppulukemat olivat 21-20 Missisippi Staten hyväksi.

Ottelun ikuistettiin uskomattoman loppuepisodinsa ansiosta välittömästi Egg Bowlin historiaan nimellä ”The Ole Piss and Miss”.

Elijah Mooren tuuletus aiheuttaa tappoon NCAA:ssa:

Katso myös: Linzin Thomas Goiginger räväytti maalin suoraan kulmapotkusta Eurooppa-liigassa

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut