Video: Koominen pupellus NCAA:ssa – Tenneseen peluri tuhri selvän läpiajon ja lensi rähmälleen

Tennesee Volunteersin Josiah-Jordan James iski pöytään yhden NCAA-koripallokauden koomisimmista räpellyksistä mokatessaan läpiajon.

Texas Tech -yliopiston Red Raiders poikkesi tiistain NCAA-kierroksella Tennesee Volunteersin vieraana ja kairasi matkaansa jatkoaikavoiton pistein 57-52.

Yksi tiukan ottelun käännekohdista nähtiin toisen puoliajan lopulla, kun Volunteersin Josiah-Jordan James toheloi hyvin koomisesti. Volunteers oli tappiolla pisteen verran nelisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun James pääsi selkeään läpiajoon. Hän olin niin pitkällä karkumatkalla, että paikka oli käytännössä pomminvarma.

Tämä pommi jäi kuitenkin suutariksi. James ponkaisi ilmaan perus layupia varten jo melko kaukaa, heitti ohi korista ja kaiken lisäksi lysähti vielä rähmälleen parkettiin.

Koska yliopistokoripallossa tehdään verrattain vähän pisteitä, niin jokaisen helpon korin missaaminen sattuu. Varsinainen peliaika päättyi lopulta tasan pistein 44-44 ja Red Raiders oli jatkoilla selvästi vahvempi.

Tenneseen Josiah-Jordan Jones vastasi kenties NCAA-kauden koomisimmasta tunaroinnista:

Katso myös: Video: Stephen Curry viihdytti älyttömällä tempulla – sukitti lämmittelyssä korin takaa katsomoaukolta