Hämmentävä tilanne NCAA:ssa – SFA:n Mele Finau veti vastustajaa polvella pataan

Mele Finau SFA

Naisten yliopistokoripallo-ottelussa sattui erikoinen tilanne, kun SFA:n Mele Finau veti vastustajaa polvella kupoliin kesken pelin.

NCAA:n naisten koripallon Western Athletic Conferencen mestaruusturnauksen toisessa semifinaaliottelussa nähtiin hyvin erikoinen ja varmasti myös kivulias tilanne. Episodi sattui texasilaisen Stephen F Austin State Universityn ja arizonalaisen Grand Canyon Universityn välisen ottelun neljännellä neljänneksellä.

Grand Canyonin Trinity San Antonio kuljetti palloa kohti hyökkäysaluetta ja pääsi keskiviivan tietämille, kunnes hänet pysäytettiin yllättävällä tavalla. Häntä vastaan puolustamaan tullut SFA:n Mele Finau nimittäin kolkkasi hänet yhtäkkiä polvellaan.

Mainos alkaa:

San Antonio ehti tehdä vartaloharhautuksen, kun Finau päätti hypätä ja polvi nousi San Antoniota pataan. Hänen reaktiostaan päätellen Finaun hyppy oli kaiketi pelkkä refleksi, sillä hän vaikutti itsekin hämmentyneen tapahtuneesta. Toki tilannetta katsoessa herää kysymys, että miksi ihmeessä Finau ylipäätään hyppäsi kyseisessä tilanteessa, mutta sitä ei tarina kerro.

Itse ottelu päättyi SFA:n voittoon 66-63. SFA hävisi turnauksen finaalissa niukasti California Baptistille pistein 75-74.

SFA:n Mele Finau kajauttaa hämmentävästi vastustajaa polvella kajuuttaan:

Katso myös: Aivan huikea pussitus – Keila Coolbetin korsto sukitti hävyttömän tyylikkään sokkokolmosen