Video: NCAA-koripallomatsi päättyi joukkotappeluun – rähinä levisi liikuntarajoitteisten katsojien keskelle

Video: NCAA-koripallomatsi päättyi joukkotappeluun – rähinä levisi liikuntarajoitteisten katsojien keskelle

Kansasin ja Kansas Staten välinen NCAA-koripallomatsi päättyi hurjaan joukkotappeluun, johon osallistuivat molempien joukkueiden kaikki pelaajat.

Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:n koripalloliigassa nähtiin kuuma Kansasin paikallisottelu, kun Kansas Jayhawks ja Kansas State Wildcats ottivat yhteen.

Ottelun viime sekunneilla nähtiin kova kontakti, joka johti välittömästi hässäkkään kentän puolella. Tilanne eskaloitui nopeasti tulikuumaksi joukkotappeluksi, kun molempien joukkueiden vaihtopenkit tyhjenivät ja kaikki pelaajat osallistuivat käsirysyyn.

Tappelu ei pysynyt vain kentän puolella, vaan pelaajat ajautuivat katsomon puolelle. Tappelu rauhoittui vasta, kun molempien joukkueiden henkilöstöä sekä ottelun turvallisuushenkilöstö puuttui tilanteeseen.

Jayhawksin valmentaja Bill Self oli todella vihainen omilleen ja vieritti syytä joukkueensa niskoille. Self oli erityisen vihainen siitä, että tappelu levisi päätykatsomoon, joka oli tarkoitettu liikuntarajoitteisille katsojille.

– Tiedän, että teimme väärin. En sano, etteivätkö molemmat olisi tehneet väärin, mutta tiedän meidän tehneen. Se oli häväistys. Jos teet jotain, tee se edes kentällä. On naurettavaa, että he menivät katsomon puolelle, Self kihisi.

Ottelu päättyi Jayhawksin voittoon 81-59.

Kansasin paikallismatsi NCAA:ssa leimahti rähinäksi:

Katso myös: Video: Sport-hyökkääjille pitkät pannat – Turo Asplund sai viiden ottelun pelikiellon, Aaro Vidgren kuuden

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut