Epätoivoiset refleksipotkut toivat epätodennäköisen pisteen – Illinoisin Staten joukkue yllättyi tempusta itsekin

Illinois Staten tuplapotkupiste

NCAA:n lentopallosarjassa nähtiin esimerkki siitä, että aina kannattaa pelata loppuun saakka, kun Illinois State teki erikoisen pisteen.

Yliopistourheiluorganisaatio NCAA:n naisten lentopallosarjassa saatiin todistaa varsin erikoislaatuista pistettä ottelussa, jossa Illinois Staten joukkue kohtasi Florida Staten.

Lentopalloa tunnetusti pelataan pääosin käsin, mutta palloa saa kuitenkin pelata myös muilla ruumiinosilla. Etenkin jaloilla palloa yritetäänkin välillä saada takaisin peliin, jos muuta mahdollisuutta ei ole.

Pelastaminen onnistuukin silloin tällöin, mutta Illinois State onnistui hieman harvinaisemmassa tempussa. Kovin epätoivoisen näköisessä tilanteessa kävi niin, että Aida Shadewald pelasti pallon aivan lattianrajasta Katelyn Leflerin jalkoihin.

Hän taas potkaisi refleksinomaisesti pallon kohti Regan Haithia, joka niin ikään refleksillä jatkoi pallon puolihuolimattomalla roikulla verkon yli. Kaikkien, eikä vähiten Illinois Staten joukkueen itsensä, hämmennykseksi pallo putosi sivurajalle tuoden pisteen Illinoisille.

Illinoisin pelaajat riemuitsivat erittäin epätodennäköisestä pisteestä, kun taas toisella puolella verkkoa Floridan pelaajien juhlinta vaihtui epäuskoiseen käsien levittelyyn.

Voittoon asti eivät Illinoisin temput kuitenkaan riittäneet, sillä ottelu päättyi Floridan 3–1-voittoon.

Illinois Staten pelaajat tekevät pisteen kahden potkun taktiikalla:

Katso myös: “USADA voi imeä munaa!” – UFC-tähti Nate Diaz poltti pokkana pilveä dopingtestaajan vieressä ja videoi tapauksen