Video: Nyt on tunnetta – NBC:n NHL-selostaja unelmoi jääkiekon paluusta

Doc Emrick NBC NHL / Pallomeri.net

NHL-oikeudet USA:ssa omista NBC julkaisi somessa todella tunteikkaan videon, jolla kanavan selostaja Doc Emrick kertoo kuinka unelmoi pelien paluusta.

Koronavirus pysäytti koko maailman eikä urheilulla ollut tässä mitään erikoisasemaa. NHL-jääkiekon äkillinen loppuminen sai NBC-selostaja Mike ”Doc” Emrickin mietteliääksi.

NBC julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa Emrick kertaa viruksen vaikutuksia, kiittelee terveydenhuollon ammattilaisia, jotka tekevät mittaamattoman arvokasta työtä.

Sen jälkeen Emrick kertoo miten hän on unelmoinut ja kuvitellut kaiken tapahtuvan sinä hetkenä, kun NHL-pelit palaavat kalenteriin.

Mainos alkaa

– Kun kaikki tämä on ohi, otamme syvään henkeä ja teemme sen, mihin me pystymme. Voimme auttaa ihmisiä arvostamaan sitä, minkä näkemistä he ovat kovasti odottaneet, ollen samalla niin kovin kiitollisia heille, jotka auttoivat meitä pääsemään tähän pisteeseen. Ja mikä ilon päivä siitä tuleekaan, koska silloin me pystymme viimeinkin auttamaan. Siitä minä unelmoin, Emrick päättää tunteikkaan puheenvuoronsa.

NBC:n selostaja Doc Emrick unelmoi tunteikkaasti jääkiekon paluusta:

Tsekkaa myös: IS: Lukko teki mielenkiintoisen hankinnan Pohjois-Amerikasta – Vili Saarijärvi siirtyy Raumalle