NBA:n supertähti koomassa bordellireissun jäljiltä

Lamar Odom
Lamar Odom taistelee elämästään Las Vegasissa

Lamar Odom kuului olennaisena osana NBA-seura Los Angeles Lakersin rosteria kun keltaiset tekivät tuhojaan Kobe Bryantin johdolla. Kovan luokan NBA-tähti on tullut tunnetuksi myös oltuaan naimisissa Khloe Kardashianin kanssa vuosina 2009-2013. Kardashianit matkustivat heti tiedon saatuaan Las Vegasissa sairaalassa makaavan Odomin tueksi.

Odom oli juhlinut lauantain ja sunnuntain kovaa bordellissa vetäen pään täyteen viinaa ja erektiolääkkeitä. Sunnuntai-iltana Odom oli halunnut vetäytyä bordellin VIP-huoneeseen rauhoittumaan, eikä häntä nähty enää edes maanantaina yleisissä tiloissa. Tiistaina iltapäivällä bordellin naispuolinen työntekijä meni tarkastamaan Odomin tilannetta löytäen hänet elottomana tajuttomana huoneesta.

Bordellin johtaja soitti ambulanssit paikalle ja koristähti vietiin sairaalaan. Hän ei ole sen koommin pystynyt hengittämään omatoimisesti ja tällä hetkellä elintoimintoja pidetään käynnissä koneen avulla. Sairaalasta tulleiden lähteiden mukaan: “Ei hyvältä näytä”.

Miten ikinä tarina tuleekaan jatkumaan, oli kyseessä yksi NBA:n viihdyttävimmistä pelaajista. On aika siis ihastella Lamar Odomin top-10 suoritukset NBA -uralta, joka näyttää viimeistään nyt olevan paketissa.