NBA-pelaaja sai luvan poistua koronakuplasta hautajaisten ajaksi – kuvattiin drinkki kädessä strippiklubilla

NBA

NBA-seura Los Angeles Clippersissä pelaava Lou Williams on kohun keskellä, kun mies kuvattiin Atlantassa sijaitsevalla strippiklubilla drinkki kädessä.

NBA-kausi on saamassa jatkoa ja sarja on rakentanut Floridan Orlandossa sijaitsevaa Disney Worldiin koronakuplan, jonka sisällä kausi on tarkoitus saattaa läpi. Kuplan sisällä on äärimmäisen tarkat säädökset, jotta pelaajien ja henkilökunnan terveys pystytään takaamaan.

Nyt tuo kupla on saanut ensimmäisen julkisen koetuksen, kun Los Angeles Clippersissä pelaavalla Lou Williamsille annettiin lupa poistua hautajaisiin. Siinä ei olisi ollut mitään ongelmaa, jos kaikki olisi mennyt niin kuin on sovittu, mutta mutkia tuli vastaan, kun Instagramiin ladattiin kuva, jossa mies on paikallisella strippiklubilla drinkki kädessä.

Williams itse selitteli tapahtunutta sillä, että kyseessä oli vain hautajaisten jälkeinen ateriointi. Sen sijaan Clippersin päävalmentaja Doc Rivers ei ollut yhtä rennolla fiiliksellä, vaan mestarisuosikin valmentaja kertoi olevansa pettynyt Williamsin toimintaan.

Clippers-peluri on asetettu nyt kymmenen päivän karanteeniin, jonka aikana miehelle tehdään koronatesti päivittäin. Karanteeni tarkoittaa sitä, että Williamsilta jää väliin joukkueensa kaksi ensimmäistä ottelua.


Pelaajat:
Joukkueet: