Video: NBA-ottelu sai satumaisen lopun – ratkaisu syntyi mielettömällä kolmen pisteen heitolla

NBA Miami Heat Dwayne Wade / Pallomeri.net

Miami Heatin ja Golden State Warriorsin välinen NBA-ottelu sai ilmiömäisen loppuhuipennuksen, kun isännät nappasivat voiton viimeisen sekunnin korilla.

Miami Heat oli aivan loppuhetkillä tappiolla vielä kahdella pisteellä, mutta pallo oli joukkueen hallussa. Kiri näytti kuitenkin tyssäävän viimeisellä sekunnilla, kun Golden State onnistui blokkaamaan Dwayne Waden kolmen pisteen heiton. Wade kuitenkin sai onnekkaasti vielä pallon haltuunsa ja heitti sen toivottomasta asennosta kohti koria.

Kaikkien yllätykseksi pallo lensi summerin soidessa sisään ja juhlat olivat valmiit alkamaan. Uransa viimeistä kautta pelaava Wade on yksi tämän vuosituhannen parhaimmista pelaajista, joten legendan ratkaisu sai kotiyleisönkin täydelliseen hurmioon.

Mainos alkaa:

Miamille voitto oli todella arvokas, sillä joukkue taistelee vielä tiukasti paikasta pudotuspeleihin. Hallitsevan mestarin kaataminen saattaakin olla ratkaiseva itseluottamusruiske loppukauteen.

NBA-ottelu ratkesi satumaisella tavalla viimeisen sekunnin heittoon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Wade oli tällä kaudella otsikoissa myös hieman erikoisen episodin jälkeen, kun mies jyräsi katsomossa peliä seuranneen Aleksander Barkovin.

Katso myös: Video: Miami-tähti Dwayne Wade jyräsi eturivissä istuneen Aleksander Barkovin!


Pelaajat:
Joukkueet: