NBA-kausi 2020-2021 – Chicago Bulls, Lauri Markkanen ja ilmainen live stream

NBA Lauri Markkanen Lauri Markkaselle Lauri Markkasen - Pallomeri.net

Koko NBA-kausi nähdään jälleen kerran ilmaiseksi, sillä tarjolla on jokaiseen otteluun live stream.

NBA 2020-2021 – ilmainen live stream

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls ovat jälleen varmasti Suomessa suurimman mielenkiinnon kohteena, sillä odotukset parin huonomman kauden jälkeen ovat korkealla. Markkanen pelaa tulokassopimuksensa viimeistä vuotta, joten myös rahallisesti edessä on uran isoin kausi, sillä tuleva sopimus riippuu täysin esityksestä.

Miten pärjää hallitseva mestari Los Angeles Lakers, joka lähtee kauteen tutusti LeBron Jamesin ja Anthony Davisin johdolla?

Luvassa on äärimmäisen jännittä kausi, jossa mestarisuosikkeja on jälleen useampi. Los Angeles Clippers haluaa varmasti menestyä paremmin, sillä satsaukset ovat olleet kovia, mutta viime kausi päättyi pettymykseen.

Mainos alkaa

Korisfaneja hemmotellaan oikein suuresti, sillä jokaiseen otteluun on tarjolla suora lähetys ilmaiseksi. Unibet-TV lähettää kaikki Chicago Bullsin ottelut, kuten myös muidenkin joukkueiden taistot. Tähän päälle lähetykset on tarjolla myös pudotuspeleistä aina finaaleihin asti.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!