NBA 2021-2022 live stream – näin katsot ottelut ilmaiseksi

NBA Detroit Chicago Bulls Cleveland Chicago Bullsin NBA Lauri Markkasen Lauri Markkanen Chicago NBA / Pallomeri.net

NBA-kaudesta 2021-2022 on tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen ja jännittävä. Näin katsot kaikki ottelut ilmaiseksi live stream -palvelun kautta.

Maailman paras koripallosarja on täydessä vauhdissa, joten huippupelejä on tarjolla jokaisena yönä. Mielenkiintoa suomalaisittain lisää se, että Lauri Markkanen sai kesällä odotetun seurasiirron, kun Chicago Bulls vaihtui Cleveland Cavaliersiin. Nyt Markkasella on iso näytönpaikka, sillä uraa on sotkenut loukkaantumiset, joten täysi potentiaali on vielä näkemättä.

Ennakkosuosikit kuluvaan kauteen ovat Brooklyn Nets sekä vielä kerran kokeneiden pelaajien kanssa mestaruutta hamuava Los Angeles Lakers. LA Lakers hankki kesällä riveihinsä Russell Westbrookin sekä Carmelo Anthonyn, joten LeBron James ja Anthony Davis saavat isosti tulitukea.

Entä miten pärjää hallitseva mestari Milwaukee Bucks, jonka kirkkaimpana tähtenä loistaa kreikkalainen Giannis Antetokounmpo.

NBA Live Stream

Kaikki NBA-kauden ottelut ovat tälläkin kaudella katsottavissa ilmaiseksi, sillä NordicBet näyttää omassa live stream -palvelussaan matsit suorana lähetyksenä.

Näin ollen pääset katsomaan Lauri Markkasen, LeBron Jamesin, Kevin Durantin ja kumppaneiden otteita vaikka jokaisena yönä.

Ottelut näkyvät maksutta, kunhan sinulla on aktiivinen NordicBet tili. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!