Nazem Kadri nousi sankariksi jatkoerässä – voittomaali hämmensi kaikki

Nazem Kadri Colorado Tampa Bay - Pallomeri.net

Nazem Kadri palasi käsivamman jäljiltä kaukaloon ja nousi heti ratkaisijaksi, kun Colorado Avalanche kaatoi Tampa Bay Lightningin jatkoerässä.

Tampa Bay sai otteluun todellisen salama-alun, sillä Anthony Cirelli vei isännät johtoon jo 36 sekunnin pelin jälkeen survottuaan reboundin sisään.

Näissä numeroissa mentiin aina toisen erän alkupuoliskolle saakka, kunnes Nathan MacKinnon toi Coloradon tasoihin. Victor Hedman vei Tampan pelin puolivälin krouvin tuntumassa jälleen edelle, mutta kolmannen erän alussa Andrew Cogliano tasoitti lukemat 2-2:een.

Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty, joten edessä oli jatkoerä.

Sitä oli takana 12 minuuttia, kun Artturi Lehkosen syöttö löysi Nazem Kadrin, joka pelasi itsensä hyvään paikkaan ja laukoi. Kaikki luulivat hetken, että maalivahti Andrei Vasilevski oli torjunut vedon, mutta totuus olikin toinen: Kiekko olikin nimittäin löytänyt tiensä maalin kattoon ja jäänyt jumiin takaraudan taakse.

Hetken kuluttua tämä tajuttiin ja Avalanchen voitonjuhlat pääsivät alkamaan. Avs johtaa sarjaa nyt voitoin 3-1, ja se pääsee yrittämään homman paketoimista perjantaina kotikaukalossaan.

Nazem Kadri iski ratkaisuosuman, joka hämmensi melkoisella tavalla:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,