Vetovihjeet 16.11: Nations League tarjoilee muhkeita kertoimia

Vetovihjeet 16.11: Nations League tarjoilee muhkeita kertoimia

Perjantain vetovihjeet tulevat Nations Leaguen otteluista. Tämän päivän valinnat tarjoavat perjantain kunniaksi varsin muhkeita kertoimia.

Vetovihjeet 16.11.

Slovenia – Norja

Valinta: Norja yli 1,5 maalia (2,60)

Slovenia ja Norja iskevät yhteen Ljubljanassa. Slovenia on tällä hetkellä C-liigan kolmoslohkon viimeisellä sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään neljästä ottelustaan vain yhden pisteen.

Sloveniaa on tänään hieman vaikea arvioida sillä en ole aivan varma haluaako joukkue välttää D-liigaan putoamisen vai haluaako joukkue taistella C-liigassa. Molemmat edellä mainitut skenaariot ovat mahdollisia, joten aika näyttää mitä Slovenia tekee.

Norja taistelee tosissaan kolmoslohkon voitosta ja joukkue haluaa voittaa tänään. Norja on voittanut tähän mennessä kolme neljästä Nations League -ottelustaan. Norja ei ole juhlinut maaleilla hyvistä tuloksistaan huolimatta, mutta samaan hengenvetoon on todettava, että Norja on päästänyt vain yhden maalin.

Slovenia nautiskelee tänään kotiedusta, mutta Norja on tästä huolimatta tämän ottelun suosikki. Norja haluaa voittaa tänään, mutta samaa ei voi välttämättä sanoa Slovenian kohdalla.

Pelasi Slovenia miten tahansa niin Norja on vahvoilla. Jos Slovenia haluaa säilyä C-liigassa niin joukkueen on lähdettävä hyökkäämään heti ottelun alusta alkaen. Jos Slovenia on puolestaan heittänyt pyyhkeen kehään niin myös tämä vaihtoehto sopii Norjalle varsin hyvin. Norjan yli 1,5 maalia on kova haku, mutta 2,60 kerroin otetaan mukaan peleihin ottelun asetelmat huomioiden.

Kypros – Bulgaria

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,40)

Perjantain toisessa valinnassa Bulgaria vierailee Kyproksella. Maiden aiempi kohtaaminen päättyi Bulgariassa kotijoukkueen 2-1 voittoon.

Kypros tarvitsee tämän illan ottelusta pisteitä varmistaakseen paikkansa C-liigassa. Kypros on napannut kolmesta edellisestä ottelustaan neljä pistettä ja siinä samalla, joukkue on onnistunut tekemään maalin jokaisessa edellä mainitussa ottelussa.

Kyproksen kokoonpanosta puuttuu tänään Grigoris Kastanos sekä Jason Demetriou. Molemmat herrasmiehet ovat tänään pelikiellossa.

Bulgaria taistelee lohkovoitosta Norjan kanssa, joten myös Bulgaria tarvitsee tästä ottelusta hyvän tuloksen. Bulgaria lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta, mutta Kyproksen kotietu tasoittaa ottelua.

Uskon, että Kypros onnistuu tänäänkin maalinteossa ja näin ollen ottelussa tullaan näkemään useampi osuma. Tämän ottelun yli 2,5 maalille tarjottu 2,40 kerroin kelpuutetaan mukaan perjantain vetoihin.

UNL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut