Futis-vihjeet: UEFA Nations League | 13.10. klo 21:45

UCL-vihjeet vetovihjeet valioliiga-vihje futis-vihjeet

Nations League jatkuu tiistai-iltana. Futis-vihjeet keskittyvät tänään A-lohkon kahteen kamppailuun: Saksa-Sveitsi ja Ukraina-Espanja.

UEFA Nations League futis-vihjeet tiistaille:

Saksa-Sveitsi

Sveitsi on pelannut syksyn otteluissa vastustajat huomioon ottaen varsin säntillisesti, sillä se hävisi Ukrainalle vieraissa niukasti 2-1, jota seurasi kotona pelattu 1-1-tasapeli tämän illan vastustajan Saksan kanssa.

Viime viikolla maa pelasi kaksi ottelua: Ensin Sveitsi taipui treenimatsissa Kroatialle 1-2 ja tämän jälkeen Nations Leaguen ottelussa Espanja oli parempi lukemin 1-0.

Mainos alkaa

Tuskinpa Sveitsi mihinkään rökäletappioon tänäänkään taipuu, mutta Saksa on iltaan materiaalinsa takia selkeä ennakkosuosikki – siksipä kotivoitto kelpaa mielihyvin lapulle!

Ukraina-Espanja

Espanja isännöi Ukrainaa reilu kuukausi sitten Nations Leaguessa ja tuolloin tuloksena oli tylyt lukemat 4-0.

Viime viikolla Ukraina kävi häviämässä Ranskalle harjoitusottelussa rumasti 7-1, mutta Saksaa vastaan Nations Leaguessa joukkue pelasi kohtuullisen hyvin ja taipui vain 1-2.

Ei ole mitään syytä kuitenkaan epäillä, etteikö Espanja kävisi hakemassa tänään kolmea pistettä Kiovasta. Vierasvoittoa siis lapulle, jolloin kahden selkeän ennakkosuosikin muodostamasta tuplasta saadaan kelpo, yli 2,00:n yhteiskerroin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!