Nations League 15.11: Vetovihjeet torstain kierrokselle!

Vetovihjeet bundesliiga

Nations League -ottelut palaavat ruutuihin torstain kunniaksi. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan tietysti Kreikan ja Suomen välillä, vaikka torstain vihjeet tulevatkin tällä kertaa muista otteluista.

Nations League -vihjeet 15.11.

Kroatia – Espanja

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,08)

Kroatia haastaa tänään kotikentällään Espanjan. Kroatialla on tänään todellinen kasvojenpesun paikka, sillä Kroatia hävisi maiden edellisen kohtaamisen Espanjassa peräti 6-0. Kroatia on tällä hetkellä Nations League -lohkonsa viimeisellä sijalla. Näin ollen, Kroatia tarvitsee tämän illan ottelusta voiton mikäli joukkue haluaa välttää B-liigaan putoamisen.

Espanja johtaa edellä mainittua lohkoa, vaikka joukkue hävisikin edellisen ottelunsa Englannille lukemin 2-3. Espanja oli tappioon päättyneessä ottelussa jopa parempi joukkue, mutta Englanti käytti maalipaikkansa erittäin tehokkaasti.

Mainos alkaa

Luis Enrique on tuonut Espanjan peliin ryhtiä sekä dominoivaa pallonhallintaa mitä on totuttu näkemään Espanjalta aiempinakin vuosina. Tätä samankaltaista pallorallia nähtiin myös Barcelonassa Enriquen aikana. Espanja on osoittanut vaarallisuutensa hyökkäyspelin suhteen, mutta puolustuspäässä sattuu vielä ajoittain virheitä, joista Espanjalle on tehty maaleja.

Kroatia tarvitsee tästä ottelusta käytännössä voiton, joten peruutteluun ei ole tänään varaa. Kroatia ei ole onnistunut tekemään maaleja kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, mutta tänään siihen on jälleen hyvä mahdollisuus, kun ykköshyökkääjä Mario Mandzukic on mukana kokoonpanossa.

Uskon, että tulemme näkemään vauhdikkaan ja maalirikkaan ottelun. Espanjan 0-6 voittoa ei tänään varmasti nähdä, mutta yli 2,5 maalia 2,08 kertoimella kelpaa kuitenkin mukaan peleihin.

Andorra – Gerogia

Valinta: Gerogia yli 1,5 maalia (1,76)

Päivän toisessa kohteessa luotetaan Georgiaan. Georgia on voittanut kaikki neljä Nations League -otteluaan mukavalla 9-0 maalierolla. Georgia on jo varmistanut nousun C-liigaan, mutta en usko sen vaikuttavan turhan paljon tämän ottelun tulokseen.

Andorra on lohkon viimeisenä, kun joukkue on onnistunut nappaamaan neljästä ottelustaan kaksi pistettä. Andorra on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan maalierolla 0-7, joten vireystila ei ole ihan paras mahdollinen.

Gerogia voitti Andorran kotiottelussaan selvästi 3-0. Tänään, Andorran kotietu tasoittaa ottelua hieman, mutta siitä huolimatta Georgia on jättisuosikki. Georgian yli 1,5 maalille tarjotaan tällä hetkellä omasta mielestäni varsin mukavaa 1,76 kerrointa, joten otetaan myös tämä kohde mukaan torstain lapulle!

 

UNL-kohteisiin!

10€ ilmainen liveveto Nations Leagueen

Suomi kohtaa tänään Kreikan! Pelipäivä on juhlapäivä, joten NordicBet tarjoaa pelaajilleen 10 euron ilmaisen livevedon Nations Leaguen päivän matseihin.

Osallistu kampanjaan ja lyö tänään vähintään 10 euron veto Nations League -peleihin, niin saat palkinnon heti tilillesi.

LISÄTIETOA KAMPANJASTA!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!