Video: Nathan MacKinnon sooloili huikaisevan maalin – uitti kiekon häkkiin yhdellä kädellä

Nathan MacKinnon / Pallomeri.net

Coloradon supertähti Nathan MacKinnon näytti huimaa osaamistaan sooloilemalla upean osuman NY Rangersin reppuun.

Colorado Avalanche oli tyly vieras poiketessaan Madison Square Gardenin jäällä kaatamassa New York Rangersin maalein 7-3. Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, mutta toisessa Avalanche tarjoili tyrmäysiskun latoessaan taululle peräti viisi maalia.

Vierasjoukkueen paremmuudesta ei siis jäänyt epäselvyyksiä ja toisen erän ensimmäinen maali oli myös oiva kiteytys kaukalon tapahtumista. Maalin teki Avalanchen supertähti Nathan MacKinnon, joka oli tilanteessa täysin pitelemätön.

Hän sai syötön Rangersin siniviivan tuntumassa ja maalasi hetkeä myöhemmin komean soolon päätteeksi. MacKinnon ajoi Rangersin alueella ja sai vastaansa puolustaja K’Andre Millerin. Hänestä ei ollut MacKinnonille juurikaan vastusta, sillä MacKinnon kikkaili tiensä Milleristä ohi ja pääsi maalille.

Sen verran Milleri sai MacKinnonia kuitenkin häirittyä, että kiekko karkasi hänen lavastaan. MacKinnonille tämä ei kuitenkaan ollut este, eikä oikeastaan edes hidasta. Hän sopeutui tilanteeseen salamannopeasti ja uitti kiekon taitavasti yhdellä kädellä häkkiin Rangers-vahti Adam Huskan längistä.

Coloradon Nathan MacKinnon kynäilee huikean häkin ottelussa NY Rangersia vastaan:

Katso myös: Video: Mikko Rantanen viimeisteli kaksi komeaa osumaa New York Rangersin verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: