Coloradon Nathan MacKinnon loukkaantui erittäin verisesti – oma maila kalahti rajusti päin näköä

Nathan MacKinnon Colorado Avalanche / Pallomeri.net

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon loukkaantui ilkeän näköisesti ottelussa Boston Bruinsia vastaan saatuaan iskun omasta mailastaan.

Colorado Avalanche voitti Boston Bruinsin jännittävien vaiheiden jälkeen jatkoajalla maalein 4-3, mutta draamaa saatiin pöytään heti ottelun alkuminuuteilla, kun Coloradon supertähti Nathan MacKinnon loukkaantui.

Kiekkoa kuljettanut MacKinnon oli tulossa kohti keskialuetta ja ehti luopua kiekosta hiukan ennen kuin Bostonin Taylor Hall tuli taklaamaan häntä.

Taklaus näytti päälle päin todella pahalta, sillä MacKinnon lennähti tylysti jäähän ja sai kasvoihinsa vuolaasti verta vuotaneen haavan. Tv-uusinnat kuitenkin paljastivat mitä tilanteessa todella kävi.

Hallin taklaus oli toki hieman myöhässä, jolloin sen voi luokitella estämiseksi, kuten tuomarit tekivätkin videotarkistuksen jälkeen, mutta muutoin taklauksessa ei ollut kuin kosolti huonoa tuuria.

MacKinnon näet nosti mailansa pystyyn kasvojensa eteen juuri ennen osumaa, jolloin Hallin taklaus osui siihen ja lennätti sen voimalla päin MacKinnonin naamaa. Maila kalahti MacKinnonin lärviin kuin mikäkin pamppu ja aiheutti ilmeisen pahaa jälkeä, sillä verta vuosi jäälle paljon.

Nathan MacKinnon loukkaantuu erittäin verisesti oman mailan osuttua voimalla kasvoihin:

Katso myös: Buffalo-vahti Aaron Dell kolasi Ottawa-hyökkääjän rumasti pitkälle sairaslomalle


Pelaajat:
Joukkueet: