Hämmentävä tilanne keskialoituksen jälkeen – Nathan MacKinnon huitaisi linjatuomaria

Nathan MacKinnon Colorado Avalanche / Pallomeri.net

Boston Bruinsin ja Colorado Avalanchen välisessä ottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun Coloradon Nathan MacKinnon löi tuomaria mailalla.

Boston Bruins möyhensi Colorado Avalanchen kunnolla maalein 5-1, mutta tulosta enemmän huomiota kiinnitti kolmannessa erässä keskialoituksen yhteydessä nähty tilanne.

Kyse oli Bostonin 5-1-maalin jälkeisestä aloituksesta, jossa vastakkain olivat Bostonin Tomas Nosek ja Coloradon Nathan MacKinnon. Nosek voitti aloituksen nähtävästi aivan puhtaasti, mutta MacKinnon kävi kuumana.

MacKinnon ilmeisesti sai Nosekilta jonkinnäköistä iskua aloituksen yhteydessä ja hän pikaistuksissaan huitaisi mailallaan linjatuomaria jalkaan. Videolta on mahdotonta sataprosenttisen varmasti sanoa, että kävikö MacKinnon kuumana tuomarille ja sortuiko hän ylilyöntiin, vai yrittikö hän kostaa Nosekille tämän antamaa iskua.

Video toki viittaa vahvasti jälkimmäiseen vaihtoehtoon, sillä MacKinnonin katse näyttäisi olevan kohti Nosekia eikä tuomaria. MacKinnon ei myöskään saanut tuomariin kohdistuneesta lyönnistään minkäänlaista sanktiota itse ottelussa.

Nathan MacKinnon huitaisee aloituksen jälkeen tuomaria jalkaan:

Katso myös: Teuvo Teräväinen maalasi Andrei Svechnikovin huimasta esityöstä


Pelaajat:
Joukkueet: