Video: Nathan MacKinnon kilahti – heitti kypärän päin Coyotes-pelaajan naamaa

Nathan MacKinnon Colorado Avalanche / Pallomeri.net

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon kävi hämmentävän kuumana ottelun lopulla ja joutui aikaiseen suihkuun.

Colorado Avalanchen ja Arizona Coyotesin välinen kiekkopeli oli nopeasti ohi, kun Avalanche höykytti Coyotesia jo avauserässä viiden maalin verran.

Askelten tahti ei oleellisesti muuttunut, mutta kun Avalanche johti kolmannen erän lopulla ja 8-3, syttyi kaukalossa pieni hässäkkä, joka eskaloitui siten, että Avalanche-tähti Nathan MacKinnon sortui hyvin kyseenalaiseen temppuun.

MacKinnon poltti hihansa Coyotesin Conor Garlandin taklauksesta ja kävi hänen kimppuunsa. Taistelupari joutui hetkeksi erilleen, kun toinen pari liittyi piiriin. Avalanchen Gabriel Landeskogin ja Coyotesin Ilya Lyubushkinin vääntäessä ehti MacKinnon huomata, että Garlandin kypärä oli pudonnut jäälle.

MacKinnon nappasi potan jäästä ja linkaisi sen suoraan päin pahaa-aavistamattoman Garlandin taulua ennen kuin kävi uudestaan tämän kimppuun. Kun tilanne rauhoittui, sai MacKinnon tililleen 2+10 minuutin rangaistuksen, joten kun peliä oli enää niin vähän jäljellä, niin häntä kutsui aikainen suihku.

Avalanche voitti pelin lopulta maalein 9-3.

Nathan MacKinnon kimpaantuu ja kiskaisee Conor Garlandia naamaan tämän omalla kypärällä:

Katso myös: Video: Mikko Rantanen sivalsi jälleen – millintarkka niitti suoraan namupassista


Pelaajat:
Joukkueet: