Nathan MacKinnon viimeisteli loisteliaan hattutempun – kolme fantastista osumaa Minnesotan rysään

Nathan MacKinnon Colorado Avalanche

Nathan MacKinnon oli Colorado Avalanchen sankari, kun joukkue kohtasi tiistain kierroksella kotikaukalossaan Minnesota Wildin.

MacKinnon tehtaili pisteet 1+3 Coloradon 5-2-voittoon päättyneessä ottelussa ja jokainen hattutempun osumista oli kertakaikkisen upeaa katseltavaa.

Ensimmäisen osumansa MacKinnon tehtaili, kun hän laittoi jalat käymään saatuaan kiekon omalla alueella ja pyyhälsi tämän jälkeen hurjalla vauhdilla maalintekoon toiseen päähän jättäen Jets-pakit jälkeensä.

Mainos alkaa:

Toinen osuma nähtiin toisen erän lopulla, kun MacKinnon laittoi turbovaihteen päälle keskialueella ja jätti jälleen muut ihmettelemään nopeuttaan.

Eikä kahta ilman kolmatta, sillä myös hattutempun sinetöinyt päätöserän osuma oli samaa sorttia, kun kanadalaishyökkääjä esitteli nopeuttaan ja pisti kiekon reppuun jopa kliinisellä tavalla.

MacKinnon on tehtaillut tällä kaudella jo tehot 51+86=137, joiden turvin hän on vain kaksi pistettä perässä pistepörssiä johtavasta Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovista (43+96=139).

Nathan MacKinnon tehtaili kolme mahtavaa osumaa:

Mikäli videot eivät näy upotettuna, voit katsoa maalit myös Colorado Avalanchen X-tilillä


Pelaajat:
Joukkueet: