“USADA voi imeä munaa!” – UFC-tähti Nate Diaz poltti pokkana pilveä dopingtestaajan vieressä ja videoi tapauksen

Nate Diaz UFC

UFC-tähti Nate Diaz pisti Instagram-tilillään pystyyn röyhkeän näytöksen polttamalla pilveä samalla, kun dopingtestaaja oli hänen luonaan.

Vapaaottelupromootio UFC:n suuriin tähtiin lukeutuva Nate Diaz repäisi somessa poltettuaan häpeilemättömästi pilveä dopingtestaajan nenän edessä tehden tämän Instagram-livessä.

Diaz on palaamassa tositoimiin ensi kuussa ja Yhdysvaltain antidopingtoimisto USADA:n työntekijä oli ottamassa häneltä testejä. Diaz pisti livevideon päälle ja kertoi seuraajilleen, ettei häneltä irronnut ensiksi tarpeeksi virtsaa, joten USADA:n mies vaati häneltä sitä enemmän. Odotellessaan Diaz pisti sätkän tulille ja veteli savuja testaajan ollessa aivan hänen vieressään.

– Tämä mies ei lähde kodistani, koska en anna hänelle tarpeeksi pissaa. Kusin kaikki, mitä pystyin. Kuinka monta litraa pitää? Minun on annettava hänelle vielä kaksi litraa pissaa lisää, eikä hän lähde täältä sitä ennen, Diaz raportoi videolla.

Diaz lähetti myös kipakat terveiset antidopingtoimiston suuntaan

– USADA voi imeä munaa! Tulkaa takaisin kuuden tunnin kuluttua, niin annan teille kaksi litraa lisää.

Vaikka yleisesti ottaen kannabis on aiheuttanut doping-käryjä, niin UFC:ssä näin ei tule käymään, mikä tietysti selittää Diazin röyhkeän käytöksen. UFC:n antidopingpolitiikkaa muutettiin näet viime vuonna niin, ettei kannabispositiivisista näytteistä enää rangaista urheilijoita, elleivät lisätodisteet osoita, että ainetta on käytetty suoritusta parantavissa tarkoituksissa.

Nate Diaz poltti pokkana pilveä dopingtestaajan ollessa samassa huoneessa:

Katso myös: Butchers mokasi huolella – Crocodilesin Heikki Toivola otti hukkapalan ja juoksi luvattoman helpon touchdownin