Nashville jysäytti kolme huikaisevaa hankintaa – Steven Stamkos Juuse Saroksen joukkuekaveriksi

Steven Stamkos Nashville NHL
Kuva: Getty Images

Nashville Predators oli ehdottomasti yksi vapaiden pelaajien markkinoiden kovimmista onnistujista, sillä se nappasi kolme jäätävää hankintaa.

Ennakolta yksi markkinoiden halutuimmista pelaajista oli Tampa Bay -legenda Steven Stamkos, joka ei päässyt sopuun jatkosta seuran kanssa. Näin ollen hyökkääjä vapautui vapaille markkinoille. Lopulta uudeksi osoitteeksi valikoitui Nashville Predators, joka kaappasi supertähden neljän vuoden mittaisella sopimuksella. Stamkosin vuosipalkka on kahdeksan miljoonaa dollaria.

Stamkos ei suinkaan jäänyt Nashvillen ainoaksi hankinnaksi, vaan seura kaappasi myös Vegas Golden Knightsissa kovaa jälkeä vuosikaudet tehneen Jonathan Marchessaultin, joka teki Predsin kanssa viiden vuoden mittaisen sopimuksen. Miehen vuosipalkka on 5,5 miljoonaa dollaria.

Mainos alkaa:

Nashvillen kolmas todellinen tähtihankinta on puolestaan Carolinassa viime kaudella pelannut puolustaja Brady Skjej, joka teki seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen Predsin kanssa. Miehen vuosipalkka on puolestaan 7 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Teuvo Teräväinen palaa Chicagoon – teki yli 16 miljoonan dollarin sopimuksen


Pelaajat:
Joukkueet: