Video: NASCAR-kuskien kolarointi johti sanaharkkaan, joka eskaloitui nyrkkitappeluksi

Video: NASCAR-kuskien kolarointi johti sanaharkkaan, joka eskaloitui nyrkkitappeluksi

Kentuckyn NASCAR-viikonloppu sai räjähtävän päätöksen, kun kaksi radalla kolaroinutta kuljettajaa päätyivät keskustelemaan asiasta nyrkein.

Kentuckyssa ajetulle NASCAR-viikonlopulle saatiin tulikiven katkuinen päätös, kun kuljettajat Harrison Burton ja Noah Gragson ottivat mittaa toisistaan.

Tilanne lähti radan tapahtumista. Kaksikko oli kolaroinut keskenään kisan tuoksinassa ja tästä syttynyt kipinä jäi selvästi kytemään, sillä asiaan palattiin heti ruutulipun heiluttua.

Burton ja Gragson kävivät selvästi kiivassävyistä palautekeskustelua kilpailun tapahtumista, kunnes sanominen muuttui ensin tönimiseksi ja lopulta lyömiseksi. Ensin Burton tönäisi Gragsonia kahdesti ja näistä toinen oli liikaa.

Toisen tölväisyn jälkeen Gragson täräytti varsin voimakkaan iskun Burtonia lärviin ja isku käynnisti nyrkkitappelun. Kaksikko kuitenkin selvitteli välejään keskellä varikkoaluetta, joten keskeytettiin nopeasti lähellä olleiden ihmisten toimesta.

NASCAR-kuskit Harrison Burton ja Noah Gragson ottavat yhteen:

Katso myös: Video: Ferrarin kisasta täydellinen katastrofi – kuljettajat kolaroivat keskenään, molemmat joutuivat keskeyttämään

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut