Video: Mieletön voltti – Nascar-auto lähti yhtäkkiä lentoon kesken kisan

Nascar-kolari / Pallomeri.net

Nascar-kuljettaja Joey Logano eli kauhunhetkiä Talladegan osakilpailussa, kun hänen autonsa lähti yhtäkkiä hurjalle ilmalennolle.

Sunnuntaina ajetussa Nascarin Talladega Superspeedwayn osakilpailussa nähtiin hurja tapaus, kun Joey Loganon kuskaama auto kiepsahti yhtäkkiä ilmalennolle kesken kilpailun. Yli sadan mailin vauhtia posottanut Logano sai kylkeensä vahingoksi tuomitun töytäisyn Denny Hamlinilta ja töytäisyn ansiosta Loganon auto kääntyi sivuttain ja nousi keulasta ilmaan.

Loganon auto lensi ensin katolleen ja kieppui siitä kyljen kautta takaisin oikein päin. Hämmästyttävää kyllä yksikään muista autoista ei törmännyt täysin holtittomasti pyörähtäneeseen Loganoon ja hän pääsi autostaan ulos omin avuin selviten rytäkästä. kutakuinkin vammoitta.

Mainos alkaa

Vaikka Logano selvisikin kuhmuilla ja ruhjeilla, niin hän kävi tapauksesta kuumana ja vaati sarjaa muuttamaan sääntöjään, jotta kisaaminen olisi turvallisempaa kuskien kannalta

Nascar-kuski Joey Loganon auto lähtee vaaralliselle lennolle kesken Talladegan osakilpailun:

Tässä Loganon kolari eri kuvakulmista:

Katso myös: Video: Huikeaa kylmäpäisyyttä PGA Tourilla – Cameron Champ jatkoi pelaamista, vaikka vierellä oli alligaattori