Nappaako ManU jälleen voiton? Näin voit voittaa kympillä yli 150 euroa

Valioliiga-ennakko ManU old trafford manchester united - pallomeri.net

ManU on ollut kuluvan viikon suurin puheenaihe, sillä joukkue teki sensaation Pariisissa pudottamalla PSG:n Mestarien liigasta.

Isot pelit jatkuvat heti sunnuntaina, kun Manchester United vierailee Arsenalin vieraana. Siinä, missä Unitedilla on alla maukas voitto, niin Arsenal koki torstaina Eurooppa-liigassa 3-1-tappion Rennesille.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuun lopulla, jolloin Manchester United kaatoi vieraskentällä Arsenalin numeroin 1-3. Nyt pelataan sarjapisteistä eikä panokset voisikaan olla suuremmat, sillä kumpikin joukkue haluaa epätoivoisesti neljän joukkoon.

Arsenal on kertoimien valossa suosikki, mutta vierailijoiden itseluottamus on sillä tasolla, että voitto ei isoista poissaoloista huolimatta ole mahdotonta. Varsinkin Paul Pogban paluu kokoonpanoon on suuri asia Ole Gunnar Solskjaerin miehistölle.

Mainos alkaa

Alta pääset lukemaan ohjeet siihen, miten ManU:n voitolla on mahdollisuus muuttaa 10 euron talletus lähes 160 euroksi.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 157,5 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa ManU:n voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Manchester Unitedin voitosta saa kertoimeksi 3.15, joten voittosummaksi tulisi 157,5 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.