Nappaako HPK kolmannen peräkkäisen voiton? Näin teet 10 € yli 115 euroa

Nappaako HPK kolmannen peräkkäisen voiton? Näin teet 10 € yli 115 euroa

HPK otti ohjat finaalisarjasta, kun se onnistui hakemaan ryöstön Oulusta numeroin 3-0. Näin ollen kotietu vaihtoi omistajaa.

Kärpät on joutunut pulaan, sillä hallitseva mestari on hävinnyt kaksi ottelua putkeen. Vielä huolestuttavampaa on se, että Kerho on ollut kaukalossa selvästi parempi joukkue. Yllättävää kyllä Kärppien hyökkäysarsenaali on tylsytetty kokonaan ja finaalisarja on kääntynyt täysin ansaitusti päälaelleen.

Hurjassa kotivireessä oleva HPK ei ole hävinnyt kotona vielä pudotuspeleissä ainuttakaan ottelua ja Hämeenlinnassa on jäätävä kiekkobuumi päällä.

Nyt voit tehdä isoa tiliä, mikäli Kerho juhlii voittoa myös lauantaina. Coolbetin uudet asiakkaat saavat 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa, minkä ansiosta hämeenlinnalaisten voitolla on mahdollisuus lunastaa 117 euron voitto.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 117 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa HPK:n voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä HPK:n voitosta saa kertoimeksi 2.34, joten voittosummaksi tulisi 117 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut