Nappaako HIFK voiton jälleen kotikaukalossa? Näin voit voittaa 10 eurolla yli 130 euroa

Nappaako HIFK voiton jälleen kotikaukalossa? Näin voit voittaa 10 eurolla yli 130 euroa

HIFK on maanantaina tiukassa paikassa, kun joukkueen on pakko voittaa Nordiksella Kärpät tai finaalipaikka jää vain haaveeksi.

Helsinkiläisjoukkue oli perjantaina todella lähellä ryöstöä, sillä IFK:lla oli lukuisia huipputontteja, mutta kiekko pysähtyi kerta toisensa jälkeen joko ylärimaan tai Veini Vehviläiseen. Lopulta tuloksena oli katkera tappio, kun jatkoajalla otettu jäähy kostautui ja Kärpät nappasi kolmannen kiinnityksen finaalipaikkaan.

Maanantaina pelataan Nordiksella, joka on ollut harvinaisen ikävä paikka Kärpille, sillä oululaiset ovat olleet jokaisessa Helsingissä pelatussa ottelussa suurissa ongelmissa. Nordiksella on astetta pienempi kaukalo kuin Oulussa ja se suosii ehdottomasti aktiivisesti karvaavaa HIFK:ta, joka on saanut Kärppien avauspelin täysin solmuun.

Mikäli tahti jatkuu vastaavana kuin aikaisemmissa otteluissa, niin IFK lyö sarjan tasoihin maanantaina ja edessä on aina yhtä legendaarinen Game 7.

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille sellaisen tarjouksen, jonka avulla voi tehdä todella kovaa tiliä, mikäli HIFK juhlii jälleen kotikaukalossa.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 130 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa HIFK:n voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä HIFK:n voitosta saa kertoimeksi 2.67, joten voittosummaksi tulisi 133,5 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut