Video: Diego-niminen Napoli-junnu kopioi Maradonaa – röyhkeä “jumalan käsi” meni tuomareilta täysin ohi

Diego Panzolo Napoli U16

Napolin U16-joukkueen Diego Panzolo teki oman versionsa Maradonan legendaarisesta “jumalan kädestä” ja röyhkeä temppu meni tuomareilta ohi.

Napolin ja AS Roman alle 16-vuotiaiden sarjan ottelu oli etenemässä Roman 2-1-voittoon, kunnes ottelu sai odottamattoman käänteen ja Napoli tasoitti räikeän tuomarivirheen ansiosta.

Maali syntyi kulmapotkusta, kun Napolin Diego Panzolo näytti nousseen kaikkein korkeimmalle ja pukanneen pallon pussiin. Hetkeä myöhemmin tuomaristo sai kuitenkin torjua Roman pelaajien ankarat protestit, kun he väittivät joukolla, että tilanteessa pelattiin kädellä.

Ottelun erotuomarilta ei herunut sympatiaa, vaan täysin pillastuneille Roman pelaajille annettiin sekä verbaalisia varoituksia että myös keltaista korttia.

Ottelulähetyksen kuvat kuitenkin kertoivat totuuden. Panzolo ei noussutkaan kaikkien korkeimmalle laillisesti, vaan täräytti pallon selvästi maaliin nyrkillään. Panzolo teki näin oman, varsin röyhkeän, versionsa Diego Maradonan legendaarisesta “jumalan kädestä” ja tämä ruma temppu meni nolosti tuomareilta täysin ohi.

Napolin U16-joukkueen Diego Panzolo tekee täysin hävyttömän “jumalan käden” ja tuomarit nukkuvat:

Katso myös: Video: Serie A:ssa käsittämätön punainen kortti – edes VAR ei kumonnut tuomiota


Joukkueet: