Video: Napoli-toppari keksi erikoisen tavan puolustaa Kylian Mbappea

Kylian Mbappe Kalidou Koulibalyn Napoli PSG - Pallomeri.net

Napoli vieraili keskiviikkona Pariisissa, jossa se kohtasi Mestarien liigan alkulohkon ottelun merkeissä PSG:n. Matsissa päädyttiin lopulta 2-2-tasapeliin.

Vieraat tulivat otteluun vahvasti sisään ja puolen tunnin pelin kohdalla odotti myös palkinto, kun pallo löysi Lorenzo Insignen toimesta PSG:n maaliin.

Mario Ruin oma maali 61. minuutilla tasoitti pelin 1-1:een, mutta Napoli meni viitisentoista minuuttia myöhemmin uudemman kerran johtoon Dries Mertensin osumalla. Voitto karkasi kuitenkin vierailijoiden käsistä viime hetkellä, kun Angel Di Maria osui lisäajan kolmannella minuutilla ja pisteet jaettiin.

Ottelun todellinen erikoisseppä-suoritus nähtiin Napolin senegalilaistoppari Kalidou Koulibalyn toimesta. Miehellä oli sivurajan tuntumassa vastassaan Kylian Mbappe ja Koulibaly keksikin erikoisen tavan puolustaa: Hän nimittäin tuuppasi Mario Rui’n kovalla voimalla Mbappen juoksuun mukaan – ja voitanee sanoa, että tämä ”apukiihdytys” myös toimi, sillä Rui pääsi hienosti ranskalaisen pikakiiturin rinnalle.

Kaikki UCL-matsit suorana lähetyksenä välittää C More!

Napoli-toppari Kalidou Koulibaly keksii keinot:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Tsekkaa myös:

Video: Interin Marcelo Brozovic pelasti uskomattoman ovelalla tavalla maalin


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: