Video: Kokiko Liverpool vääryyttä? – Napolin voittomaali syntyi kyseenalaisesta rankkarista

Video: Kokiko Liverpool vääryyttä? – Napolin voittomaali syntyi kyseenalaisesta rankkarista

Hallitseva mestari Liverpool hävisi uuden UCL-kauden avausottelunsa Napolissa maalein 2-0. Ottelun voittomaali syntyi keskustelua herättäneestä rankkarista.

Napolin ja Liverpoolin välinen Mestarien liigan avauskierroksen ottelu oli kaiken kaikkiaan tiukka ja tasainen vääntö, joka kääntyi Napolin nimiin vasta lopussa.

Avausmaalia saatiin odottaa aina 82. minuutille ja maalista riitti keskustelua jälkikäteen. Napolin Jose Callejon lähti laidalta ajamaan kohti Liverpoolin rangaistusaluetta ja sai kimppuunsa Andrew Robertsonin, joka onnistui potkaisemaan pallon pois Callejonin ulottuvilta.

Tämän jälkeen pelaajien reidet osuivat toisiinsa, Callejon kaatui näyttävästi nurmelle ja erotuomari Felix Brych vei pallon pilkulle. Tuomio tarkistettiin myös videolta, mutta VAR-tuomari ei lähtenyt Brychin päätöstä muuttamaan.

Tuomio on herättänyt laajalti keskustelua ja yleisesti ottaen sitä on pidetty epäoikeudenmukaisena. C Moren asiantuntija Petri Pasasen näkemyksen mukaan Callejon provosoi rangaistusalueella kontaktia.

– Ei tuossa kyllä rikettä tapahtunut. Kyllähän Callejon lähtee hyppäämään tuossa ennen kontaktia. Kontaktia aina löydetään. Varmaan tuomari voi sanoa, että oli kontakti, on kriteerit näin ja näin, mutta minun tulkintani on, että ei tuo ole pilkku, Pasanen kommentoi ottelun tv-lähetyksessä.

Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp oli samoilla linjoilla kommentoidessaan tilannetta medialle ottelun jälkeen.

– Minun mielestäni tilanne on päivänselvä. Se ei ollut rankkarin paikka, koska Callejon hyppää ennen kontaktia. Mutta me emme sitä voi muuttaa, joten meidän täytyy olla kriittisiä omaa tekemistämme kohtaan.

Dries Mertens iski Napolin voittomaalin tilannetta seuranneesta pilkusta ja Fernando Llorente viimeisteli loppulukemat 2-0 lisäajalla.

Liverpool ei sulattanut tästä tilanteesta tuomittua rankkaria:

Katso myös: Myrskytuuli yllätti junnumatsissa – irrallinen maali vei Örgryten valmentajan mennessään

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut